Robotul daVinci


La nivel mondial, sistemul chirurgical da Vinci este folosit în 64 de țări și în toate cele 50 de state ale Statelor Unite ale Americii. În total, începând cu anul 2000, acest sistem chirurgical a fost folosit în peste trei milioane de proceduri minim invazive. Sistemul reproduce mișcările mâinii chirurgului folosind instrumente laparoscopice. Deși este adesea numit un "robot", da Vinci nu poate acționa pe cont propriu, nici nu poate fi programat. În schimb, execută comenzile pe care medicul le dă în timp real.

Detalii

Afecțiuni tratate cu robotul daVinciDr. Cristian SurcelMedic primar urologie, Doctor în Ştiinţe medicale

Experiența profesională a doctorului Cristian Surcel include o bogată activitate de asistență medicală și chirurgie urologică în Spitalul Monza și în cadrul Clinicii de Chirurgie Urologică a Institutului Clinic de Uronefrologie și Transplant Renal Fundeni. Experiența sa chirurgicală numără peste 6000 de intervenții deschise și endoscopice, fiind specializat în următoarele domenii: oncologie urologică, uroginecologie, chirurgie reconstructivă, ecografie generală, endourologie joasă și inaltă, urologie generală.
Dr. Cristian Surcel a participat/coordonat peste 20 de proiecte de cercetare la nivel național și internațional, și este asistent universitar la Catedra de Chirurgie Urologică a Institutului Clinic de Uronefrologie și Transplant Renal Fundeni, UMF „Carol Davila”, are un MBA în Management Medical și Sănătate Publică și deține și titlul de „Doctor în Științe Medicale”.

Poveştile pacienţilor


Galerie video


Galerie foto


Contact


Pentru mai multe informatii legate de chirurgia robotica da Vinci sau pentru a va adresa unui medic, puteti suna la numerele: 0757 222 228